Workshops en meer

Af en toe is het fijn om op een laagdrempelige manier handvatten te krijgen: Voor jouzelf, voor jou en je partner, voor jou en je kind, voor jou en je werk. Hieronder vind je een overzicht van o.a. mijn workshops, thema-avonden en wandelingen die je dit kunnen bieden. Als je vragen hebt over een workshop of een workshop aangepast wilt hebben naar jouw wensen, dan hoor ik dit graag!

Thema-avond 'Kinderen van deze tijd'

Voor ouders van de kinderen van nu

Veel kinderen van nu zijn gevoelig en wijs. Als ouder kan dit soms best een uitdaging zijn om hen zo goed mogelijk te begeleiden. Maar ook: hoe voed je in deze maatschappij je kind op? Ben je op zoek naar informatie over deze kinderen van nu en zoek je handvatten voor de opvoeding van jouw gevoelige en wijze kind? Wil je weten wat jouw kind jou te vertellen heeft? Kom dan naar de thema-avond ‘Kinderen van deze tijd’. 

 

Lees meer over deze thema-avond.

THIS IS MY lIFE!

Ben je klaar om jouw eigen leven te gaan leven?

Om te kijken wat niet meer nodig is, zodat je nog beter bij je kern kunt komen en daarnaar kunt handelen? Ben je nieuwsgierig naar wat er nog allemaal meer is tussen ‘’hemel en aarde’’; wat jouw zielsmissie is, hoe de energie werkt en hoe het zit met verschillende dimensies? Je bent van harte welkom bij ‘’THIS IS MY LIFE!’’. In 4 bijeenkomsten van 2 uur ga je aan de hand van allerlei onderwerpen jouw eigen reis maken, met als doel nog dichter bij je eigen kern te komen en bij het leven dat je daadwerkelijk wilt leiden. Het is een mix van theorie en beleven: 4 bijeenkomsten met gelijkgestemden aan de slag om je ziel te voeden.

Lees meer over deze bijeenkomsten.

The next step

Wandelen, mediteren en meer!

Ervaar jij ook dat je aan het veranderen bent? Dat de wereld aan het veranderen is? Dat je steeds bewuster wordt van jezelf; wat je wel en niet fijn vindt, wat wel en niet meer past. Om vervolgens daar je weg in te vinden binnen de maatschappij. Dit is niet altijd even makkelijk en kan soms ook wel heel eenzaam voelen. Wil jij je ervaringen delen en tips ontvangen, in de buitenlucht samen met gelijkgestemden? Wees welkom bij de tweewekelijkse wandeling The next step!

Lees meer over The next step.

IT'S MY LIFE

Opstellingendag

Lukt het jou om volledig je eigen leven te leiden? Wie of wat staat jou nog in de weg?

Je bent van harte welkom om dit te komen onderzoeken en helen tijdens de opstellingendag IT’S MY LIFE!

Lees meer over deze opstellingendag.

Komende workshops

26okt9:30 am11:00 amThe next stepWandelen, mediteren en meer!

27okt9:30 am5:00 pmIT'S MY LIFEOpstellingendag

30okt(okt 30)7:45 pm20nov(nov 20)10:00 pmTHIS IS MY LIFE!Ben jij klaar om je eigen leven te gaan leven?

09nov9:30 am11:00 amThe next stepWandelen, mediteren en meer!

23nov9:30 am11:00 amThe next stepWandelen, mediteren en meer!

07dec9:30 am11:00 amThe next stepWandelen, mediteren en meer!

X