Workshops en meer

Af en toe is het fijn om op een laagdrempelige manier handvatten te krijgen: Voor jouzelf, voor jou en je partner, voor jou en je gezin, voor jou en je werk. Hieronder vind je een overzicht van o.a. mijn workshops, thema-avonden en wandelingen die je dit kunnen bieden. Als je vragen hebt over een workshop of een workshop aangepast wilt hebben naar jouw wensen, dan hoor ik dit graag!

The Next Step

Wandelen, mediteren en meer!

Ervaar jij ook dat je aan het veranderen bent? Dat de wereld aan het veranderen is? Dat je steeds bewuster wordt van jezelf; wat je wel en niet fijn vindt, wat wel en niet meer past. Om vervolgens daar je weg in te vinden binnen de maatschappij. Dit is niet altijd even makkelijk en kan soms ook wel heel eenzaam voelen. Wil jij je ervaringen delen en tips ontvangen, in de buitenlucht samen met gelijkgestemden? Wees welkom bij de tweewekelijkse wandeling The next step!

Lees meer over The next step.

THIS IS MY lIFE!

Ben je klaar om jouw eigen leven te gaan leven?

Om te kijken wat niet meer nodig is, zodat je nog beter bij je kern kunt komen en daarnaar kunt handelen? Ben je nieuwsgierig naar wat er nog allemaal meer is tussen ‘’hemel en aarde’’; wat jouw zielsmissie is, hoe de energie werkt en hoe het zit met verschillende dimensies? Je bent van harte welkom bij ‘’THIS IS MY LIFE!’’. In 4 bijeenkomsten van 2 uur ga je aan de hand van allerlei onderwerpen jouw eigen reis maken, met als doel nog dichter bij je eigen kern te komen en bij het leven dat je daadwerkelijk wilt leiden. Het is een mix van theorie en beleven: 4 bijeenkomsten met gelijkgestemden aan de slag om je ziel te voeden.

Lees meer over deze bijeenkomsten.

Komende workshops

16dec2:00 pm3:00 pmInspiratiesessie 'Zelfliefde en relaties'Beurs Wel-Zijn

X