Events

ENERGYGROUP

Momenteel is de energie behoorlijk pittig. De frequentie van de aarde stijgt behoorlijk en daarnaast gebeurt er van alles in de mens door de situatie waar we op dit moment in zitten. Op alle lagen (spiritueel, fysiek, mentaal en emotioneel) kun je hierdoor uitdagingen (gaan) ervaren.

Hoe lekker kan het dan zijn om daarna jouw veld op te schonen: o.a. los te laten wat niet meer nodig is, het helen van wat nodig is en jouw eigen frequentie (weer) te kunnen ervaren? Daarom organiseer ik regelmatig de ENERGYGROUP op een woensdag- of vrijdagavond van 20.30 u tot 21.00 u. 

Tijdens deze ENERGYGROUP kun je gewoon vanaf een fijne rustige plek een half uurtje tot jeZelf komen. Je stemt door je deelname automatisch af op het veld van de ENERGYGROUP. Vervolgens vindt in jouw veld plaats wat plaats mag vinden ten behoeve van jouzelf! Je hoeft hiervoor verder niets te doen. Jouw zelfhelend vermogen weet precies wat het mag doen! Je kunt ook je kind(eren) en je huisdier(en) hiervoor opgeven. 

Wil je dit zelf gaan ervaren, meld je dan aan door mij een bericht te sturen. Ik stuur je vervolgens een bevestiging met daarin de ‘instructies’. De ENERGYGROUP is op basis van donatie, dus jij bepaalt zelf wat je het waard vond. Na afloop stuur ik je een e-mail met het verslag en open betaalverzoek. Jouw ervaringen mag je natuurlijk altijd delen als dit fijn voelt voor jou! Dit kan persoonlijk naar mij of in de groep Unwind and Free Your Soul op Facebook (https://www.facebook.com/groups/831351600679623/)  #unwindandfreeyoursoul

 Werken aan jezelf in een groep heeft een krachtig effect door de groepsenergie! Houd deze website en Facebook in de gaten voor de eerstvolgende ENERGYGROUP!

 

Komende workshops

Geen workshops

X