Unwind and Free Your Soul

Gedurende ons leven hebben we allerlei (overlevings-)strategieën ingezet om maar geen pijn of ander ongemak te hoeven voelen. Daarnaast hebben we onszelf overtuigingen opgeplakt en patronen aangeleerd die ons gebracht hebben tot wie we nu zijn. Alleen komen we er op een gegeven moment achter dat we dit niet ZIJN. Er gaat van alles wringen, je voelt je niet happy, patronen kun je niet doorbreken. En dan kan er ook nog bijkomen dat je geraakt wordt door mensen uit je omgeving: door je ouders, je kind, je (ex-)partner, je collega, iemand op straat. Iedereen is namelijk elkaars spiegel. Het mooie aan deze signalen in jezelf en de spiegels om je heen is dat je hierdoor kunt ont-dekken wat er (nog) bij jou speelt, wat gezien en doorvoelt/-leefd mag worden. Dit kunnen bijv. overtuigingen zijn die je jezelf hebt opgeplakt of patronen die je al je hele leven leeft. 

Om te leven vanuit je Source/kern, mag je deze lagen in je zelf ontrafelen om vervolgens (weer) liefde, vrijheid en vreugde te kunnen ervaren en te kunnen doen waarvoor je hier op aarde bent! Unwind and Free Your Soul!

De mogelijkheden: 

In Nature:
In de natuur, dicht bij de bron, begeleid ik jou 1-op-1 of samen met je (ex-)partner. Hierbij maken we volop gebruik van de magie van de natuur om vervolgens een stap dichter bij je ware Zelf te komen! 

In a Group:
Werken aan jezelf in een groep heeft een krachtig effect door de groepsenergie! Het event ‘Free Your Soul’ vindt plaats op een vrijdagochtend in maart. Meer info volgt binnenkort.

Online:
Soms is het praktisch om vanuit je eigen omgeving aan jezelf ”te werken”. Daarom bied ik ”op-maat-pakketten” aan, zodat je vanuit je eigen huis een stap dichter bij jeZelf kunt komen. Een online-pakket biedt o.a. een online training met wekelijks zelfwerk, een healing op afstand en wekelijks skype-contact met mij.

Coming soon:
– On the water: alleen of samen met je partner een weekend ongestoord aan jezelf werken op een schip onder begeleiding van een coach en een ervaren schipper, midden in de natuur!

– On Bali: een intensieve week voor jezelf op een prachtig eiland met een hoge energietrilling, waardoor de werking versterkt wordt. Weg van alle dagelijkse afleidingen, met volledige aandacht voor jeZelf!

Jou ‘begeleiden’ doe ik vooral door mijzelf te zijn met al mijn levenservaringen in combinatie met coaching (waaronder spiegelwerk), systemisch werk, innerlijk werk, healing, lichaamswerk en expressie.  

 

‘I am not this hair,
I am not this skin,
I am the Soul that lives within’

Rumi

X