Even voorstellen

Mensen intrigeren mij, al heel mijn leven. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar hoe het beter kan. De combi van deze twee is dan ook gelijk mijn passie: om mensen (groot en klein) te begeleiden die met meer plezier in het leven willen staan. Die de transformatie willen aangaan om vanuit hun kern te gaan leven, zodat ze hun kracht (weer) kunnen ervaren. En hierdoor vanuit hun flow de dingen kunnen doen waar zij blij van worden! 

Mijn eigen proces van bewustwording begon toen ik 28 jaar was. Ik kwam erachter dat ik toch wel heel gevoelig was en kon mij vinden onder de ‘’stempel’’ hooggevoeligheid. Dit was een feest van herkenning: Ik ben niet gek, ik ben niet raar, ik ben alleen heel gevoelig. Na een traject voor mijzelf te hebben gevolgd en de – voor mij – eerste zichtbare stappen te hebben gemaakt om dichter bij mijzelf te komen, heb ik destijds mijn stoute schoenen aangetrokken en ben mijn praktijk gestart. Sindsdien volgde ik de ene na de andere opleiding en steeds meer werd mij duidelijk: waarom sommige dingen gingen ‘wringen’, waarom ik functioneerde zoals ik functioneerde, wat de rol daarin van mijn ouders en voorouders was, waarom ik me soms zo alleen voelde, waarom mijn kinderen af en toe gedrag vertoonden dat ik echt niet kon verdragen, waarom ik mij vaak zo afhankelijk opstelde, waarom ik angst had om volledig mijzelf te zijn, waarom ik altijd zo hard ‘moest’ werken, op welke plek ik mijzelf zette… En ook dat alles en iedereen mijn spiegel is, dat alles in mij zit (en niet in iemand of iets anders), hoe om te gaan met mijn intuïtieve gaven en de ‘andere’ wereld, dat alles is wat het is (zonder oordeel) en dat het allemaal draait om (zelf)liefde!

Een weg met ups and downs tijdens een toen nog heel druk leven: gezin, werk praktijk, werk vaste baan, opleidingen, sociaal leven en o ja: mijzelf. Jarenlang was ik aan het overleven. Het werken aan mijzelf, o.a. 2 burn-outs en een scheiding, met alle inzichten en ervaringen hieruit voortvloeiend, maken dat ik steeds beter ervaar wie IK ben. Veel patronen zijn doorzien. Ik heb gekozen om te LEVEN. En dit leven ervaar ik als mooi, liefdevol en magisch. En soms ook even helemaal niet. Ik ervaar steeds meer de stroom van het leven, het lukt me steeds beter in het NU te ZIJN, mijn innerlijke stem te volgen, in vertrouwen en in liefde voor mijzelf en de ander. Door alle stukken steeds aan te gaan, mijn ego te doorzien en door te helen, ben ik steeds dichter tot mijn ware zelf gekomen. Het wordt steeds duidelijker wat mijn missie precies is en hoe ik deze nog meer vorm mag geven, als schakel binnen het grote geheel. Dit gun ik jou ook! Voor een mooiere, liefdevollere wereld IN JOY!

 

Mijn relevante opleidingen/workshops:
– Liquid Healing, Liquid Healing
– Ascensie Intensive Weekend, Viola Blessing
– Cursus ‘Heel je 13 lichtwezens en open je kosmisch menszijn’, Aquarius Academie
– Master Familie- en organisatieopstellingen HBO, CIVAS
– Meditatie- en mindfulness voor gevorderden, ASPI
– Familieopstellingen met kinderen en jongeren, Ingrid Dykstra
– Familie- en organisatieopstellingen HBO, CIVAS
– Kindertolk, PresentChild®
– Spiritueel coach (o.a. healing en reading), ASPI
– Kinderauralezen, Therapeutisch auralezen en Geestenwereld, De Witte Olifant
– HSP-begeleider (begeleiden van hoogsensitieve personen), Instituut Eszenz
– PABO (lerarenopleiding basisonderwijs), Hogeschool Leiden
– Marketing Management, HBO Nederland

X