Workshops

Af en toe is het fijn om op een laagdrempelige manier handvatten te krijgen: Voor jouzelf, voor jou en je partner, voor jou en je kind, voor jou en je werk. Hieronder vind je een overzicht van mijn workshops die je dit kunnen bieden. Als je vragen hebt over een workshop of een workshop aangepast wilt hebben naar jouw wensen, dan hoor ik dit graag!

Thema-avond 'Kinderen van deze tijd'

Voor ouders van (hoog)gevoelige en (hoog)begaafde kinderen

Veel kinderen van nu zijn gevoelig en wijs. Als ouder kan dit soms best een uitdaging zijn om hen zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar handvatten voor de opvoeding van jouw gevoelige en wijze kind? Kom dan naar de thema-avond ‘Kinderen van deze tijd’.

Lees meer over deze thema-avond.

Opstellingen-bijeenkomst: Inzicht in je gezin!

Wil jij ook meer inzicht in je gezin? Heb je vragen over je kind: waarom doet hij zoals hij doet? Waarom hebben de kinderen altijd ruzie? Of waarom je zo’n moeite hebt in de communicatie met je partner? Tijdens de opstellingsbijeenkomst ‘Inzicht in je gezin’ krijg je antwoorden op deze en veel meer vragen met als doel meer inzicht de gezinsleden en de werking tussen elkaar om te komen tot een betere balans en oplossingen. Ook kun je kijken naar het gezin waar jij uit komt: waar komt mijn angst vandaan of die ene overtuiging?

Lees meer over deze opstellingenbijeenkomst.

Zin-in-Zin, Spiritueel café aan huis

Ik merk de laatste tijd dat mensen om mij heen, privé en zakelijk, behoefte hebben om over onderwerpen als bewustwording, spiritualiteit en groei te praten. Vandaar mijn inspiratie om te starten met het Spiritueel café aan huis!

Lees meer over het spiritueel café aan huis.

Workshop ‘Omgaan met piekeren en stress’

Aanhoudende stress is één van de grote boosdoeners van deze tijd. Zit jij veel te piekeren, met gedachten die maar niet uit je hoofd willen? Kom je moeilijk tot ontspanning, omdat er altijd wel iets is waarover jij je druk maakt? Bezoek dan deze workshop, waarin je stress en ook de fysieke reactie daarop tijdig leert herkennen. Je hebt zelf de keuze om anders en bewuster met stress om te gaan. Bijvoorbeeld door voor jezelf een time-out te creëren en jouw aandacht te verleggen van jouw gedachten naar je zintuigen, van jouw hoofd naar het nu. Hoe? Dat komt allemaal aan de orde tijdens deze actuele workshop over een eigentijds probleem. Deze workshop is voor zowel individuen als organisaties.

Workshop voor leerkrachten: wat SPEELT er bij een kind?

Als leerkracht of pedagogisch medewerker werk je dagelijks met kinderen. Soms ontmoet je dan een kind dat om de een of andere reden opvalt. Wat zegt nu die gevoelige leerling of die driftige kleuter eigenlijk? Wat heeft die leerling met ADHD jou te vertellen? Bij dit soort kinderen is het belangrijk om de signalen niet alleen op te vangen, maar ook te vertalen naar de boodschap die het kind probeert over te brengen. Kinderen spiegelen met hun gedrag. Leer je daarnaar te luisteren, dan zullen zowel jij als het kind groeien.

Komende workshops

Momenteel zijn er geen workshops om weer te geven

X