The next step

Wandelen, mediteren en meer!

Om de week op woensdagochtend is de wandeling ‘The next step’. Voor iedereen die wil wandelen, in een groep: voel je welkom!

Het ‘bij-elkaar-komen-in-een-groep’ is altijd met een reden is inmiddels mijn ervaring. Vaak is er een gedeeld onderwerp waar de groep iets mee heeft. Het is dan vaak prettig om jouw ervaringen te kunnen delen, om van elkaar te leren en te ervaren dat je niet de enige bent. Misschien ben jij wel net de oplossing om iemand verder te helpen in zijn proces. Of zoek jij net dat ene boek dat iemand in zijn kast heeft liggen. Het kan alle kanten op, met als doel: verbinden met jezelf en met de ander. Naast dat we actief bezig zijn, kan het ook zijn dat we lichaamsoefeningen doen, een meditatie of iets anders. Er ontstaat op dat moment wat nodig is. 

Aanmelden

Mijn bijdrage is dat ik de wandelingen organiseer en tijdens de wandeling voel wat nodig is voor de groep en dit begeleid. Dit kan een meditatie zijn, lichaamsoefeningen, gewoon lekker kletsen of allemaal. Wat is jouw bijdrage? Dit kan in de vorm zijn van een financiële bijdrage (richtbedrag EUR 5,-), of bijvoorbeeld iets lekkers voor onderweg. Wandel je mee?

Aanmelden kan via onderstaande knop. Neem zelf evt. drinken/eten mee en iets (een zeiltje/plastic zak) om op te zitten. De locatie wisselt per keer, wel altijd in en om Alphen aan den Rijn. Je ontvangt van te voren bericht over het beginpunt/eindpunt. We starten om 9.30 uur en eindigen rond 11.00 uur.

 

Komende workshops

Momenteel zijn er geen workshops om weer te geven

X