The next step

Wandelen, mediteren en meer!

Ervaar jij ook dat je aan het veranderen bent? Dat de wereld aan het veranderen is? Dat je steeds bewuster wordt, steeds gevoeliger wordt. Dit is niet altijd even makkelijk in deze maatschappij. Het kan soms heel eenzaam voelen. En ook dat je soms niet zo goed kan voelen wie jij nu bent, waar jij nu voor staat, door alles wat er in je en om je heen gebeurt. De wandeling ‘The next step’ nodigt je uit om (weer) de verbinding met jezelf te maken, in een groep van gelijkgestemden. En hoe kan dit nu beter dan in de natuur?!

De wandeling

Eenmaal per maand ben je van harte welkom om te wandelen, te mediteren, (lichaams)oefeningen te doen; om de verbinding met jezelf te maken. Tijdens de wandeling kijken we wat komen mag. In ieder geval is er elke wandeling een passende meditatie, doen we (lichaams)oefeningen, is er ruimte om je ervaringen te delen en krijg je tips waar je weer mee verder kunt.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande knop. De investering is EUR 15,-. Je kunt dit bedrag contant betalen. Neem zelf evt. drinken/eten mee en iets (een zeiltje/plastic zak) om op te zitten. De locatie wisselt per keer, wel altijd in en om Alphen aan den Rijn. We starten om 9.45 uur en eindigen rond 11.15 uur.

 

Komende workshops

22jan8:00 pm9:30 pmIN-JOY OPEN CIRCLEIn verbinding

13feb9:45 am11:15 amThe next stepWandelen, mediteren en meer!

X