Intake

OFFERTE

ODC-METING

DOORGAANS 5 COACHING SESSIES

Jouw hart en hoofd met elkaar laten samenwerken. Dat is waar IN-joy coaching in gelooft. Wij hebben geen kant-en-klaar programma dat toepasbaar is voor iedereen. Het programma ontstaat zodra wij met elkaar hebben gesproken en jij de ODC-meting hebt gemaakt. De ODC-meting is daarom het fundament voor een coachingstraject.

Ieder mens is anders en daarom is ieder coachingstraject anders. Op maat gemaakt en passend voor de enige om wie het draait; jij!

Wij zetten jou niet in je kracht, maar wij zorgen ervoor dat jij zelf jouw kracht durft te gaan zien, benutten, pakken en leven. Jij staat hier uiteraard niet alleen voor. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn er daarom tijdloos voor jou.

Tijdens dit gehele proces zullen wij jou ondersteunen. Er is geen goed of fout en daarom ondersteunen en begeleiden wij jou tijdens het hele proces met: liefde, geduld en compassie. Van mens tot mens, maar vooral van hart tot hart. Wij zullen er samen alles aan doen om datgeen te krijgen wat jij nodig hebt.

Een coachingstraject bij IN-joy coaching is niet voor mensen bedoeld die alleen zeggen dat ze iets willen doen, zonder het echt te doen. Wij werken uitsluitend met mensen die volledige commitment durven aan te gaan met henzelf en écht thuis willen komen.

De enige uitweg, is binnenin..

Het eerste consult is kosteloos. Tijdens dit consult leren we elkaar kennen en stemmen wij met elkaar af: of we de juiste chemie delen, wat jouw behoeftes zijn en hoe ik te werk ga.

IN-joy hanteert voor particulieren, zelfstandig ondernemers en organisaties verschillende tarieven. Voor particulieren en zelfstandig ondernemers geldt hetzelfde tarief met als verschil dat het voor particulieren inclusief btw is en voor zelfstandig ondernemers exclusief btw:

Tarieven:

Particulier: € 149,- per uur

ZZP: € 149,- per uur (+ btw)

Voor bedrijven en organisaties geldt een ander tarief. Dit tarief is afhankelijk van het aantal gevraagde ODC-metingen. IN-joy maak graag een offerte op maat.

Ben jij klaar om een kijkje binnenin te nemen?

Laat jouw gegevens hieronder achter of stuur een e-mail naar info@in-joy.nl.

“All the answers you seek are already inside you, sometimes you just need a guide to help you find them. ”

Prijzen voor coaching

Coaching

ODC-meting, rapportage en nabespreking

Coaching

ODC-meting, rapportage en 3 coachingssessies van 2 uur

Coaching

ODC-meting, rapportage en 5 coachingssessies van 2 uur